За ГИС-04


logo_gis04-plevenМагазина за строителни материали в Плевен на фирма “ГИС – 04” ЕООД е създаден през 2011г. Основната дейност на фирмата ни е търговията със строителни, електро- и ВиК-материали на едро и дребно. Освен това снабдяваме и редица строителни магазини в Плевен и региона със строителни материали. Ние се стараем, да не сме просто една от многото строителни борси в Плевен, а искаме да предоставяме на клиентите си индивидуално внимание и решения,  съобразени с тяхното желание. При нас ще намерите не само най-ниски цени на строителни материали в Плевен, но и безплатен транспорт на строителни материали в Плевен. Нашите клиенти могат да получат и консултации относно използваните строителни материали, електроматериали, ВиК материали, окачени тавани – растерни и  Хънтър Дъглас, топлоизолация, течна хидроизолация, суха хидроизолация, материали за отопление и вентилация, гипсокартон, газобетон в Плевен и много други.

         Фирма “ГИС – 04” ЕООД е основен дистрибутор на материалите на Ангро в Плевен. Като официален представител на строителна борса “ANGRO” за град Плевен и региона, сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на Ангро, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор, който може да застане с името си като гаранция за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона.

При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване. За близостта до клиентите в страната помагат и търговските представители на фирмата.
В сайта ни ще намерите полезна информация за предлаганите продукти, с което да направите правилния избор.

Фирмата ни извършва всякаква строително-ремонтна дейност и обслужва широка гама от клиенти в областта на строителството.

На разпожоложение на нашите клиенти е машина за тониране на интериорни и екстериорни бои.

Разполагаме със подемна техника и собствен автопарк, който е безплатен в рамките на град Плевен.

         Добре дошли и приятно пазаруване!