Project Description

КАМИНА МАЛКА


КАМИНА МАЛКА

КАМИНА МАЛКА

КАМИНА МАЛКА – ОПИСАНИЕ


КАМИНА МАЛКА

КАМИНА МАЛКА – ИНФОРМАЦИЯ


Вече години наред  ГИС-04 продава строителни материали на едро и дребно в гр.Плевен и тъй като сме изградили репутация на един от най-добре заредените строителни складове за търговия със строителни материали на едро и дребно, сме предпочитан партньор и на клиенти от цялата област.

Това, което ни отличава е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. При нас ще намерите търсените от Вас продукти на най-добри цени в Плевен. За ново строителство или за ремонт – всичко под един покрив и то на най-добри цени! При нас може да намерите всичко за Сухото строителство , ВиКЕл.материали, Хидроизолация и Топлоизолация, Бои, латекс и лакове, Замазки, мазилки и грундове, Дървен материал и Метали. Лепила, пяни, силикони, Смеси и разтвори за строителството, Инертни материали и всичко необходимо за покрива и разбира се – всякакви видове Инструменти.

КАМИНА МАЛКА – ТРАНСПОРТ/ДОСТАВКА


Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едновременно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! Ако не можете да дойдете на място и да закупите КАМИНА МАЛКА, обадете ни се за да обсъдим доставката на КАМИНА МАЛКА. За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

  ДРУГИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С КАМИНА МАЛКА

* Уважаеми клиенти, моля да имате в предвид ,че производителя си запазва правото да променя цвета или външния вид (опаковката) на артикула и снимката, може да не отговаря на наличните артикули в момента.

гр.Плевен, ж.к.Сторгозия – Руски Теханически Център  – 0878 204 243, 0879 202 211, 064 / 850 388

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛЕВЕН

БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ

Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД в гр.Плевен, е разположен на голяма търговска площ, в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/. Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно. При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване. Доброто обслужване на клиентите е приоритет за нас и затова персоналът на склад за строителни материали GIS-04 е обучен, не само да Ви обслужи по най-добрия възможен начин при закупуването на КАМИНА МАЛКА, но и да Ви предложи най-доброто и качествено решение за вашия ремонт или строителен обект. Наред с огромното разнообразие от основни строителни материали, което предлагаме, Вие ще намерите различни инструменти, аксесоари и помощни материали необходими за строителството и то на най-ниски цени на строителни материали в Плевен и региона. И тъй като искаме да предложим европейско обслужване, сме осигурили безплатен транспорт на строителните материали за гр.Плевен, закупени от склад за строителни материали GIS-04.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И КАРТА

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД е разположен на голяма търговска площ, находящ се в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/.

GPS координати:
43.415899, 24.595739

Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно.

Магазин за строителни материали: е локализиран в самия център на гр.Плевен на ул.Гренадерска № 3

GPS координати:
43.417802, 24.614550

ВИЖТЕ КАРТА ТУК!

АНГРО БОРСА ПЛЕВЕН

МАТЕРИАЛИ АНГРО

Фирма “ГИС – 04” ЕООД е официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, като сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на Ангро, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор, който може да застане с името си като гаранция за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона.