Project Description

Комплект „ВКРО”


Комплект „ВКРО”-Плевен

Комплект „ВКРО”

Комплект „ВКРО” – ОПИСАНИЕ


Комплект „ВКРО” ЗА монтаж на капак за ревизионен отвор


Как да съчетаете изисканият дизайн на скъпите италиански или испански плочки с необходимостта да осигурите удобен достъп до скритата в стената водопроводна инсталация? Това е дилема пред която се е изправял всеки новодомец или проектант. Как да се справите с нея ще разберете  от нас:

Фирма Видира произведе специален комплект за закрепване на вратичката на ревизионният отвор с магнити.ВИДИРА-2 Как се монтира?

 1. Определете мястото на ревизионният отвор, така че да включва само цели плочки и фризове, като същевременно трябва да е фунционален и удобен за обслужване на водопроводната инсталация скрита зад него.
 2. Ъглите във фугите с регулируеми магнити и приспособления за окачване се поставят в желаната фуга на плочката(докато лепилото за плочки не се е втвърдило),насрещните елементи се залепват върху капака. Сложете магнитите в двата горни края на отвора още при лепенето на плочките, които го обграждат, като спазвате правилото, и двата да бъдат в една права. Ако не успеете, не се притеснявайте, обикновено местата на магнитите могат да се коригират в малки граници в посока перпендикулярна на стената. Корекциите се извършват след пълното стягане на разтвора.
 3. След като се уверите, че сте спазили размерите на отвора, с помощта на бързо стягащ силикон и парчета от плочки съединете подреденият капак. Оставете го да изсъхне.
 4. Наложете капака върху отвора и отбележете местата на магнитите. Залепете металните пластини от комплектите на отбелязаните места на гърба на капака със силикон
 5. Капака се изгражда от водоустойчив гипскартон, на който се залепват с лепило фаянсовите плочки или облицовка от интериорът на банята.-капаците може да се изработят от всички материали-като плочки ,мрамор,гранит,огледало и т.н.
 6. Размерът на капака трябва да е от 15х45см,тоест до 0,5 кв.м. и тегло до 10кг
 7. Съдържание на комплекта за монтаж на капака за ревизионен отвор:
 • 2 ъгъла за фуги с регулируеми магнити (сила на задържане 6кг на всеки)
 • 2 контактни пластини
 • 2 двойни монтажни приспособления за окачване със задържащ механизъм
 • 1 шнур за отваряне

Внимание: Залепването да става с технически силикон-добре е той да бъде от бързо стягащите!!!

При поръчка , моля заявете артикулният номер:4646
Опаковката е кутия , върху която е дадена пълна техническа информация
Комплекта притежава маркировка СЕ

Комплект „ВКРО” – ИНФОРМАЦИЯ


Вече години наред  ГИС-04 продава строителни материали на едро и дребно в гр.Плевен и тъй като сме изградили репутация на един от най-добре заредените строителни складове за търговия със строителни материали на едро и дребно, сме предпочитан партньор и на клиенти от цялата област.

Това, което ни отличава е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. При нас ще намерите търсените от Вас продукти на най-добри цени в Плевен. За ново строителство или за ремонт – всичко под един покрив и то на най-добри цени! При нас може да намерите всичко за Сухото строителство , ВиКЕл.материали, Хидроизолация и Топлоизолация, Бои, латекс и лакове, Замазки, мазилки и грундове, Дървен материал и Метали. Лепила, пяни, силикони, Смеси и разтвори за строителството, Инертни материали и всичко необходимо за покрива и разбира се – всякакви видове Инструменти.

Комплект „ВКРО” – ТРАНСПОРТ/ДОСТАВКА


Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едновременно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! Ако не можете да дойдете на място и да закупите Комплект „ВКРО”, обадете ни се за да обсъдим доставката на Комплект „ВКРО”. За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

  ДРУГИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С Комплект „ВКРО”