Project Description

МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4″


МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4

МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН, ДЕБЕЛИНА 2,5 MM, 3/4″, 15M И 25М PALISAD-674418

МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4″ – ОПИСАНИЕ


Трислойният градински маркуч със здрава армираща корда и гъвкави, но здрави стени. Издържа налягане 13 бара.

МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4″ – ИНФОРМАЦИЯ


Вече години наред  ГИС-04 продава строителни материали на едро и дребно в гр.Плевен и тъй като сме изградили репутация на един от най-добре заредените строителни складове за търговия със строителни материали на едро и дребно, сме предпочитан партньор и на клиенти от цялата област.

Това, което ни отличава е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. При нас ще намерите търсените от Вас продукти на най-добри цени в Плевен. За ново строителство или за ремонт – всичко под един покрив и то на най-добри цени! При нас може да намерите всичко за Сухото строителство , ВиКЕл.материали, Хидроизолация и Топлоизолация, Бои, латекс и лакове, Замазки, мазилки и грундове, Дървен материал и Метали. Лепила, пяни, силикони, Смеси и разтвори за строителството, Инертни материали и всичко необходимо за покрива и разбира се – всякакви видове Инструменти.

МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4″ – ТРАНСПОРТ/ДОСТАВКА


Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едновременно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! Ако не можете да дойдете на място и да закупите МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4″, обадете ни се за да обсъдим доставката на МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН 2,5 MM, 3/4″. За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

  ДРУГИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С МАРКУЧ ЗА ПОЛИВАНЕ, ЕЛАСТИЧЕН, ДЕБЕЛИНА 2,5 MM, 3/4″, 15M И 25М PALISAD-674418