Project Description

ОТОЧЕНТО


ОТОЧЕНТО-Плевен

ОТОЧЕНТО

ОТОЧЕНТО – ОПИСАНИЕ


ДЕКОРАТИВНА БОЯ ОИКОС – ОТОЧЕНТО АНТИКО ВЕЛУТО

Декоративна боя със старинен кадифен ефект. ГИС-04 е официален представител на ОИКОС за гр.Плевен. ДЕКОРАТИВНА БОЯ ОИКОС – ОТОЧЕНТО АНТИКО ВЕЛУТО е един от най-луксозните продукти, които може да се намери на пазара в бранша. ГИС-04 предлага пълната гама продукти на ОИКОС. ДЕКОРАТИВНА БОЯ ОИКОС – ОТОЧЕНТО АНТИКО ВЕЛУТО е боя от най-висок клас и за гр.Плевен официален дистрибутор е ГИС-04.

ОТОЧЕНТО – ИНФОРМАЦИЯ


Вече години наред  ГИС-04 продава строителни материали на едро и дребно в гр.Плевен и тъй като сме изградили репутация на един от най-добре заредените строителни складове за търговия със строителни материали на едро и дребно, сме предпочитан партньор и на клиенти от цялата област.

Това, което ни отличава е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. При нас ще намерите търсените от Вас продукти на най-добри цени в Плевен. За ново строителство или за ремонт – всичко под един покрив и то на най-добри цени! При нас може да намерите всичко за Сухото строителство , ВиКЕл.материали, Хидроизолация и Топлоизолация, Бои, латекс и лакове, Замазки, мазилки и грундове, Дървен материал и Метали. Лепила, пяни, силикони, Смеси и разтвори за строителството, Инертни материали и всичко необходимо за покрива и разбира се – всякакви видове Инструменти.

ОТОЧЕНТО – ТРАНСПОРТ/ДОСТАВКА


Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едновременно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! Ако не можете да дойдете на място и да закупите ОТОЧЕНТО, обадете ни се за да обсъдим доставката на ОТОЧЕНТО. За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

  ДРУГИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ОТОЧЕНТО

* Уважаеми клиенти, моля да имате в предвид ,че производителя си запазва правото да променя цвета или външния вид (опаковката) на артикула и снимката, може да не отговаря на наличните артикули в момента.

гр.Плевен, ж.к.Сторгозия – Руски Теханически Център  – 0878 204 243, 0879 202 211, 064 / 850 388

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛЕВЕН

БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ

Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД в гр.Плевен, е разположен на голяма търговска площ, в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/. Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно. При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване. Доброто обслужване на клиентите е приоритет за нас и затова персоналът на склад за строителни материали GIS-04 е обучен, не само да Ви обслужи по най-добрия възможен начин при закупуването на ОТОЧЕНТО, но и да Ви предложи най-доброто и качествено решение за вашия ремонт или строителен обект. Наред с огромното разнообразие от основни строителни материали, което предлагаме, Вие ще намерите различни инструменти, аксесоари и помощни материали необходими за строителството и то на най-ниски цени на строителни материали в Плевен и региона. И тъй като искаме да предложим европейско обслужване, сме осигурили безплатен транспорт на строителните материали за гр.Плевен, закупени от склад за строителни материали GIS-04.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И КАРТА

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД е разположен на голяма търговска площ, находящ се в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/.

GPS координати:
43.415899, 24.595739

Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно.

ВИЖТЕ КАРТА ТУК!

АНГРО БОРСА ПЛЕВЕН

МАТЕРИАЛИ АНГРО

Фирма “ГИС – 04” ЕООД е официален представител на строителна борсаANGRO”- за град Плевен и региона, като сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Като официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на Ангро, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор, който може да застане с името си като гаранция за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона.

Разгледайте нашия уебсайт за строителни материали. Постарали сме се да представим повечето интересни предложения към нашите клиенти,  като сме систематизирали строителните материали и аксесоари в отделни категории. Всяка категория продукти съдържа строителни материали или аксесоари според строително-ремонтната дейност с която е свързана. А всеки строителен материал или продукт е представен с кратко, но полезно описание. На място – при нас в строителна борса GIS-04, можем да обсъдим с Вас и да Ви посъветваме за най-доброто и качествено решение в определения от вас бюджет за Вашия ремонт или строителен обект.

Посрещаме клиенти , а изпращаме приятели!