Project Description

СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″


СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4

СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″, ПЛАСТМАСОВИ PALISAD-657558

СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″ – ОПИСАНИЕ


Съединител бързосвалящ се с клапа «автостоп» (за спиране на подаването на вода) за маркуч 3 4 е направен от здрава ABS-пластмаса. Комплектът включва адаптер с външна резба 3 4. Комплектът позволява свързването на маркуча с диаметър 3 4 от страна на съединителя за кран (водопроводна тръба, разклонител) с диаметър на вътрешна резба 3 4 от страна на адаптера. Съединителният комплект – адаптер с преход върху щуцер и бързосвалящ се съединител с клапа «автостоп» – направен от удароустойчива ABS-пластмаса. Посадъчният диаметър на бързосвалящия се съединител на маркуча 3 4, адаптер с външна резба с диаметър 3 4. Щуцерният изход на адаптера е съвместим с всички елементи на поливната система PALISAD.

СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″ – ИНФОРМАЦИЯ


Вече години наред  ГИС-04 продава строителни материали на едро и дребно в гр.Плевен и тъй като сме изградили репутация на един от най-добре заредените строителни складове за търговия със строителни материали на едро и дребно, сме предпочитан партньор и на клиенти от цялата област.

Това, което ни отличава е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. При нас ще намерите търсените от Вас продукти на най-добри цени в Плевен. За ново строителство или за ремонт – всичко под един покрив и то на най-добри цени! При нас може да намерите всичко за Сухото строителство , ВиКЕл.материали, Хидроизолация и Топлоизолация, Бои, латекс и лакове, Замазки, мазилки и грундове, Дървен материал и Метали. Лепила, пяни, силикони, Смеси и разтвори за строителството, Инертни материали и всичко необходимо за покрива и разбира се – всякакви видове Инструменти.

СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″ – ТРАНСПОРТ/ДОСТАВКА


Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едновременно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! Ако не можете да дойдете на място и да закупите СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″, обадете ни се за да обсъдим доставката на СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″. За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

  ДРУГИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С СЪЕДИНИТЕЛ ЗА МАРКУЧ 3/4″ И АДАПТЕР С ВЪНШНА РЕЗБА 3/4″, ПЛАСТМАСОВИ PALISAD-657558