Project Description

Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S


Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S - ГИС 04 - Всичко за ремонта в Плевен и областта

Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S

Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S – ОПИСАНИЕ


Уплътняване на периметри около и под плочки в мокри помещения като бани, кухни и балкони.
Уплътняване около фасадни елементи, мазета и около плувни басейни срещу просмукване на вода
Уплътняване на фуги с вертикално и хоризонтално движение и изолация на строителни фуги в ъгли и около тръби и др.
Уплътнява входове за тръби и плочки по балкони, в бани, кухни, душ-кабини, плувни басейни, мазета, фасади и др.
За компенсаторни и съединителни фуги.
Може да се използва и върху битумни основи.

ОПАКОВКА: 5м. / 20м.

Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S – ИНФОРМАЦИЯ


Вече години наред  ГИС-04 продава строителни материали на едро и дребно в гр.Плевен и тъй като сме изградили репутация на един от най-добре заредените строителни складове за търговия със строителни материали на едро и дребно, сме предпочитан партньор и на клиенти от цялата област.

Това, което ни отличава е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. При нас ще намерите търсените от Вас продукти на най-добри цени в Плевен. За ново строителство или за ремонт – всичко под един покрив и то на най-добри цени! При нас може да намерите всичко за Сухото строителство , ВиКЕл.материали, Хидроизолация и Топлоизолация, Бои, латекс и лакове, Замазки, мазилки и грундове, Дървен материал и Метали. Лепила, пяни, силикони, Смеси и разтвори за строителството, Инертни материали и всичко необходимо за покрива и разбира се – всякакви видове Инструменти.

Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S – ТРАНСПОРТ/ДОСТАВКА


Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едновременно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! Ако не можете да дойдете на място и да закупите Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S, обадете ни се за да обсъдим доставката на Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

  ДРУГИ ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С Еластична хидроизолационна лента Sika® Seal Tape-S