СУХО СТРОИТЕЛСТВО
ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ
МЕТАЛИ
БОИ, ЛАТЕКС И ЛАКОВЕ
ЗАМАЗКИ, МАЗИЛКИ, РАЗТВОРИ
ЛЕПИЛА, СИЛИКОНИ, ПЯНИ
СМЕСИ И РАЗТВОРИ
ОИКОС
за покрива
въглища
ОКАЧЕНИ ТАВАНИ
ИНЕРТНИ МАТЕРИАЛИ
ТУХЛИ

гр.Плевен, ж.к.Сторгозия – Руски Технически Център  – 0878 204 243, 0879 202 211, 064 / 850 388

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛЕВЕН

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Складът за строителни материали в Плевен на фирма “ГИС – 04” ЕООД е създаден през 2011г. Нaшата основна дейност е търговията със строителни, електро – и ВиК – материали на едро и дребно. Също така снабдяваме и редица строителни магазини в Плевен и региона. С бързи темпове успяхме да заемем челно място сред големите фирми на пазара със строителни материали в Плевен и региона.
Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД е разположен на голяма търговска площ, находящ се в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/. Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно. Вие пестите време и нерви, когато купувате строителни материали, инструменти или строителни аксесоари и пазаруването при нас ще бъде удоволствие за Вас.
При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване.

Разгледайте нашия уебсайт за строителни материали. Постарали сме се да представим повечето интересни предложения към нашите клиенти,  като сме систематизирали строителните материали и аксесоари в отделни категории. Всяка категория продукти съдържа строителни материали или аксесоари според строително-ремонтната дейност с която е свързана. А всеки строителен материал или продукт е представен с кратко, но полезно описание. На място – при нас в строителна борса GIS-04, можем да обсъдим с Вас и да Ви посъветваме за най-доброто и качествено решение в определения от вас бюджет за Вашия ремонт или строителен обект.

Посрещаме клиенти , а изпращаме приятели!

OIKOS БОРСА ПЛЕВЕН

ДЕКОРАТИВНИ БОИ И МАЗИЛКИ ОИКОС

Фирма “ГИС – 04” ЕООД е официален представител на декоративни бои и мазилки “OIKOS”- за град Плевен и региона. Като официален представител на декоративни бои и мазилки “OIKOS”, сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на OIKOS, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор, който може да застане с името си като гаранция за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона. Широката палитра от качествени продукти гарантират многобройни възможности за обработка, декориране и защита на стените, метала и дървото в интериора и екстериора.

АНГРО БОРСА ПЛЕВЕН

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ АНГРО

Фирма “ГИС – 04” ЕООД е официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, като сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на Ангро, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор, който може да застане с името си като гаранция за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И КАРТА

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД е разположен на голяма търговска площ, находящ се в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/.

GPS координати:
43.415899, 24.595739

Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно.

Магазин за строителни материали: е локализиран в самия център на гр.Плевен на ул.Гренадерска № 3

GPS координати:
43.417802, 24.614550

ВИЖТЕ КАРТА ТУК!

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛЕВЕН

БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ

Склад за строителни материали на фирма “ГИС – 04” ЕООД е разположен на голяма търговска площ, находящ се в ж.к. “Сторгозия” /Руски Технически център/. Разполагаме и с голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи и позволява обслужване на няколко клиента едновременно. При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване. Доброто обслужване на клиентите е приоритет за нас и затова персоналът на склад за строителни материали GIS-04 е обучен, не само да Ви обслужи по най-добрия възможен начин, но и да Ви предложи най-доброто и качествено решение за вашия ремонт или строителен обект. Наред с огромното разнообразие от основни строителни материали, което предлагаме, Вие ще намерите различни инструменти, аксесоари и помощни материали необходими за строителството и то на най-ниски цени на строителни материали в Плевен и региона. И тъй като искаме да предложим европейско обслужване, сме осигурили безплатен транспорт на строителните материали, закупени от склад за строителни материали GIS-04.

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА ПЛЕВЕН

Към доброто обслужване и за да засилим отличните впечатления, с които се надяваме да останете, предлагаме и БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ за ПЛЕВЕН на СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ. Ние разбираме много добре, че не винаги можете да уредите бързо ДОСТАВКА НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, след като ги закупите, но при нас този проблем е решен. Тъй като разполагаме с голям двор, където едно временно нашите клиенти се обслужват от многоброен персонал, на Вас няма да ви се налага да чакате. Транспорт на строителни материали за Плевен е БЕЗПЛАТЕН и можете да се обадите по телефона и да поръчате доставка до определено място! За по-малки пратки извън Плевен, работим с куриерски фирми. Склад за строителни материали на ГИС-04 ползва куриерски услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Линк към Тарифен Калкулатор на ЕКОНТ ЕКСПРЕС

В склада за строителни материали на ГИС-04, посрещаме клиенти, а изпращаме приятели!